Kant en klare trapleuningen, onderhoudsvrij!

Het kiezen van een juiste trapleuning is vaak erg moeilijk. Onze kant-en-klare en onderhoudsvrije trapleuningen zijn makkelijk in de juiste vorm te buigen en door iedereen eenvoudig te monteren.

Deze trapleuningen zijn te koop in een hele set of als losse onderdelen. Ook rechte leuningen zijn te koop op deze manier. Elke set bestaat uit één of meerdere leuningen – afhankelijk van de lengte -, twee eindkappen en een koppelstuk voor tussen de leuningen. Deze onderdelen zijn gemakkelijk in elkaar te schuiven om zo een geschikte vorm voor elke trap te maken. Dit maakt het monteren niet alleen makkelijker, maar ook de trappen met een afwijkende vorm zullen veiliger worden dankzij de flexibele leuningen.

De complete sets zijn er in alle soorten en maten. Een losse leuning is verkrijgbaar in 60cm en in 120cm. In de sets zullen deze twee maten samen tot de gewenste lengte gebracht worden. Een rechte leuning bestaat uit louter rechte stukken, een leuning enkele bocht bestaat uit één buigbaar stuk verder aangevuld door rechte delen en een leuning dubbele bocht bestaat uit twee buigbare stukken die verder aangevuld worden. Ook worden er voldoende passende leuningdragers mee verpakt om de leuning op te hangen.

Voor verdere informatie over hoe deze leuningen gemonteerd kunnen worden, kunt u terecht op onze handleiding: Eenvoudig te buigen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *